Mercedes še enkrat več dominanten

Foto: Epa
Foto: Epa
Dirkači so opravili prve dolžnosti pred dirko ob 70. obletnici velike nagrade v Silverstonu.
Oglej si celoten članek

Svetovni prvak v formuli 1, Britanec Lewis Hamilton (Mercedes), je bil najhitrejši na drugem treningu pred nedeljsko dirko ob 70. obletnici velike nagrade v Silverstonu. 

Drugi je bil njegov moštveni kolega, Finec Valtteri Bottas. Najhitrejši s prvega treninga je zaostal 0,176 sekunde. Tretje mesto si je privozil Avstralec Daniel Ricciardo (Renault), četrto pa Nizozemec Max Verstappen (Red Bull).

Ferrarijeva dirkača, Monačan Charles Leclerc in Nemec Sebastian Vettel, sta bila sedmi oziroma 14. Slednji je trening končal predčasno zaradi tehničnih težav.

F1 FIA potrdila goljufanje, Racing Point kaznovan

V soboto bodo v Silverstonu kvalifikacije, v nedeljo pa dirka.

Bottas je bil najhitrejši na prvem treningu. Finec, ki je pred dnevi podaljšal pogodbo z Mercedesom, je bil za 0,138 sekunde hitrejši od moštvenega kolega Hamiltona, ki ima v skupnem seštevku 30 točk prednosti prav pred Bottasom.

Verstappen (Red Bull) je bil tretji, Nico Hülkenberg, ta je v moštvu Racing Point spet zamenjal Mehičana Sergia Péreza, ki je pozitiven na novi koronavirus, pa četrti.

F1 Pérez po enotedenski karanteni spet pozitiven na covid-19

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.