Merge Poker "odpikal" štiri države

Foto: Žurnal24 (Foto: Žurnal24)
Odgovorni pri omrežju Merge Poker Network so se zaradi strahu pred morebitnimi pravnimi in kazenskimi posledicami preventivno odločili, da prenehajo z delovanjem v štirih ameriških zveznih državah in prestolnici.
Oglej si celoten članek

Ne seznamu tistih, ki več ne bodo mogli igrati v spletnih poker sobah omrežja Merge Network, med katere spada tudi vedno bolj priljubljeni Lock Poker, so se tako znašli pokeraši iz zveznih držav New York, Maryland, Louisiana in Missouri ter pokeraši iz okrožja District of Columbia. Razlog za to pa je povsem preprost, saj so bile v zadnjih letih oblasti na teh območjih najbolj zagrizene pri lovu na kršitelje proti-igralniške zakonodaje.

Za enkrat pa še ni znano ali se bo na tem seznamu znašla tudi zvezna država Washington. Tudi ta se je namreč znašla v nemilosti, potem ko se je tudi v praksi izkazalo, da nameravajo, kot sploh edina zvezna država v ZDA, vse kršitelje proti-igralniške zakonodaje obtožiti zločina razreda C (Class C Felony), ki predvideva zaporno kazen od 1 do 10 let ter denarno kazen do višine 15.000$.

Kot posledica umika z določenih trgov, pa so se odgovorni pri omrežju Merge tudi odločili, da prekinejo z izvajanjem določenih promocijskih akcij. Od 1. junija dalje tako v njihovih spletnih poker sobah igralci ne boste več mogli uživati v njihovem »rake back«, ki vam je prinašal vrnjenih 35% vsega vašega vplačanega rake-a.

Niso pa bili na udaru, s strani omrežja Merge le ameriški ljubitelji pokra, temveč tudi francoski, saj so istočasno kot umik iz zgoraj naštetih ameriških zveznih držav, pri Merge napovedali tudi umik BlackChip Pokra s francoskega trga.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.