Mertesacker in Rosický podaljšala

Foto: EPA
Foto: EPA
Branilec Per Mertesacker in vezist Tomáš Rosický sta z angleškim nogometnim prvoligašem Arsenalom podaljšala pogodbi.
Oglej si celoten članek

Foto: EPA Per Mertesacker Pri topničarjih za zdaj še niso sporočili, za koliko sta omenjena nogometaša podaljšala sodelovanje, vendar otoški mediji pišejo, da naj bi se Mertesacker pogajal za pogodbo do leta 2017, Rosický pa do leta 2016. "Navdušeni smo, da sta se Mertesacker in Rosický odločila za nadaljnje sodelovanje z nami," je dejal trener Arsenala, Arsene Wenger.

Devetindvajsetletni Mertesacker se je topničarjem pridružil leta 2011 iz Werderja Bremna in je do zdaj za ta londonski klub zbral 110 nastopov, medtem ko je 33-letni Rosický že osmo sezono v dresu Arsenala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.