Messi: 23 strelov, 0 golov

Foto: Žurnal24 Messi z Argentino blesti tudi v Južnoafriški republiki, vendar za zdaj še ne kot Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Clint Dempsey gol slavje razocaranje Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Cristiano Ronaldo Foto: Žurnal24 Lukas Podolski gol zadetek veselje proslava proslavljanje Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Wesley Sneijder gol zadetek veselje proslavljanje proslava Jan Mucha Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Jong Tae see - številka 9 Severna Koreja Foto: Žurnal24 Sergio Busquets Alexis Sanchez
Argentinec Lionel Messi je na štirih tekmah SP v nogometu skupaj z Gancem Gyanom na vrata nasprotnikov sprožil največ strelov, a za zdaj ostaja še brez želenega zadetka.
Oglej si celoten članek

Med prvo deseterico nogometašev, ki so na vrata nasprotnika sprožili največ strelov, sta trenutno na vrhu Argentinec Lionel Messi in Ganec Asamoah Gyan, ki sta na gol nasprotnika žogo usmerila po 23-krat.

V realizaciji je bil uspešnejši Ganec, ki je v svojo statistiko vpisal tri zadetke, Messi pa še nobenega. Po današnjih tekmah osmine finala ju lahko prehiti Portugalec Cristiano Ronaldo, ki je v treh tekmah na gol streljal 17-krat in bil pri tem enkrat uspešen. Od Slovencev je največkrat, kar enajstkrat, nasprotnega vratarja poskušal premagati Valter Birsa, ki je svoj edini zadetek v treh tekmah dosegel proti ZDA.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.