Messi: Bal sem se najhujšega

Foto: EPA
Foto: EPA
Nogometaš Barcelone Lionel Messi je opravil s prvo tiskovno konferenco po tekmi z Benfico, kjer si je Argentinec lažje poškodoval koleno. Petindvajsetletnik je priznal, da je bil na igrišču zelo zaskrbljen, vendar se na veselje vseh navijačev Barcelone že bolje počuti.
Oglej si celoten članek

Barcelona je v zadnjem kolu Lige prvakov remizirala z Benfico, tekmo pa je zaznamovala poškodba Lionela Messija, ki so mu z igrišča pomagal z nosili. Argentinec je na tiskovni konferenci priznal, da se je zelo ustrašil za svoje koleno, ki je danes že veliko bolje.

Foto: EPA (Barcelona : Benfica) Tito Vilanova je Messija v igro poslal v 56. minuti, čeprav tekma za napredovanje Kataloncev ni imela pomena. ''Vedno, ko igraš, obstaja tveganje, da se ti nekaj zgodi. Guardiola me je uporabil tudi na takšnih tekmah in dokler lahko igram in mi Tito pusti igrati, bom tudi igral,'' je povedal Messi, ki je bil ganjen po odzivu Barçinih navijačev. ''Rad bi izkoristil to priložnost in se vsem zahvalil za sporočila, ki sem jih prejel. Na nobenega nisem mogel odgovoriti, zato bi se rad zahvalil. V trenutku, ko sem se poškodoval, nisem videl in slišal ničesar. Ganjen sem ob podpori navijačev Barcelone. Vedel sem, da me cenijo, a občutek njihove podpore me je zelo osrečil,'' je razkril 25-letnik.

Messiju do rekorda Gerda Müllerja, ki je v koledarskem letu 1972 dosegel 85 golov, manjka samo še en zadetek. ''Kot sem že večkrat povedal, rekordi niso moja obsesija. Soigralci so govorili, da mi bodo pomagali do rekorda, a vse gole, ki sem jih dosegel, dolgujem njihovi pomoči. Ne obremenjujem se s tem. Lepo bi bilo podreti rekord, ker sem tako blizu. Če mi uspe, upam, da ga bom zadržal tako dolgo kot Müller,'' je povedal Messi.

Na vprašanje, kako se je počutil po trčenju z vratarjem Benfice, je Messi povedal: ''V tistem trenutku nisem razmišljal o ničemer, ker me je preveč bolelo. Bal sem se najhujšega. Ko so mi zdravniki povedali, da ni nič hujšega, sem se sprostil.'' Argentinec je kljub bolečinam v kolenu sprožil proti vratom Benfice. ''Mislil sem, da se za dolgo poslavljam od žoge, zato sem sprožil,'' je povedal Messi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.