Messi bo izpustil Rio

Foto: EPA
Foto: EPA
Najboljši nogometaš leta 2015 ne bo nastopil na olimpijskih igrah.
Oglej si celoten članek

Argentinski nogometni superzvezdnik Lionel Messi ne bo nastopil na letošnjih poletnih olimpijskih igrah v Rio de Janeiru, razlog za to pa so številne obveznosti na klubskem in reprezentančnem prizorišču. Messi je bil član zmagovite argentinske izbrane vrste na olimpijskih igrah v Pekingu leta 2008.

"Messi bo v tej sezoni odigral veliko tekem za Barcelono, nato pa ga čaka naporno reprezentančno poletje in številni nastopi na južnoameriškem prvenstvu ter v kvalifikacijah za nastop na svetovnem prvenstvu v Rusiji. Argentina vselej želi zmagati, a ne za vsako ceno, ob tem pa nočem, da bi moji igralci umrli na igrišču," je slikovito dejal argentinski selektor Gerardo Martino.

Stoletnica Cope

Med 3. in 26. junijem bo na sporedu izredna Copa America, na njem pa bodo obeležili 100-obletnico prvega celinskega nogometnega tekmovanja na južnoameriških tleh. Na turnirju, ki ga bodo gostile ZDA, bo nastopilo 16 reprezentanc, naslednja Copa America pa bo na sporedu v Braziliji leta 2019.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.