Messi drugič izbran za najboljšega

Foto: Žurnal24 Lionel Messi gol zadetek proslavljanje proslava veselje slavje Foto: Reuters Cristiano Ronaldo Foto: EPA superpokal barcelona slavi real madrid Foto: EPA superpokal barcelona slavi real madrid andres iniesta Foto: Žurnal24 Falcao Foto: Žurnal24 Nemanja Vidić Foto: EPA Alexis Sanchez, Copa America Foto: EPA superpokal barcelona slavi real madrid mesut ozil Foto: Žurnal24 Edinson Cavani gol zadetek veselje proslavljanje slavje proslava Foto: Žurnal24 Javier Hernandez Chicharito
Argentinski nogometni čarovnik Leo Messi je dobil novo veliko priznanje. Priznani nogometni portal goal.com ga je izbral za najboljšega nogometaša pretekle sezone 2010/11.
Oglej si celoten članek

Na drugem mestu izbora je pristal Realov Cristiano Ronaldo, tretje mesto pa je zasedel še en član ponosa Katalonije, Xavi. Leo Messi je sicer prvi, ki mu je uspelo dvakrat osvojiti to priznanje (najboljši je bil že v sezoni 2008/09). "Ponosen in počaščen sem," je ob tem dejal Argentinec, ki je tako še enkrat več v neposrednem obračunu prehitel Ronalda. V galeriji poglejte, kateri nogometaši so se zvrstili na prvih 10 mestih (pri goal.com so skupno izbrali 50 najboljših igralcev pretekle sezone).

Izbor goal.com najboljšega igralca v sezoni 2010/11:

1. Lionel Messi (Barcelona)
2. Cristiano Ronaldo (Real Madrid)
3. Xavi (Barcelona)
4. Andres Iniesta (Barcelona)
5. Falcao (Porto/Atletico Madrid)
6. Nemanja Vidić (Manchester United)
7. Alexis Sanchez (Udinese/Barcelona)
8. Mesut Özil (Real Madrid)
9. Edinson Cavani (Napoli)
10. Chicharito (Manchester United)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.