Messi ''fotobombardiral'' Ronalda

Foto: EPA
Foto: EPA
Lionel Messi je na žrebu skupinskega dela Lige prvakov ''fotobombardiral'' fotografijo Cristiana Ronalda.
Oglej si celoten članek

Po družabnih omrežjih je zaokrožila ena najzabavnejših fotografij sicer večnih rivalov, Cristiana Ronalda in Lionela Messija.

Fotograf je na prireditvi v Monte Carlu, kjer so najprej izžrebali skupine najmočnejšega nogometnega tekmovanja na svetu, nato pa izglasovali še najboljšega nogometaša v Evropi, slikal zvezdnika madridskega Reala in pri tem v objektiv ujel tudi napadalca Barcelone.

Četudi gre po vsej verjetnosti le za smešno naključje, je Messi (ne)namerno popestril fotografijo prvega strelca lanske sezone španskega prvenstva.

Argentinec je na glasovanju za nagrado Evropske nogometne zveze (Uefa) premagal nogometaša Reala in klubskega soigralca Luisa Suáreza. Ronaldo je ob razglasitvi rezultatov športno zaploskal svojemu večnemu rivalu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.