Messi ga ne želi za soigralca, on zabil po minuti igre

Foto: Epa Mauro Icardi
Pozabljeni igralec ni potreboval veliko časa za prvi zadetek.
Oglej si celoten članek

Maura Icardija so selektorji Argentine v zadnjih letih vseskozi postavljali na stranski tir, čeprav je napadalec blestel v Serie A in bil vedno med najboljšimi strelci v italijanskem prvenstvu. Glavni razlog za njegove izostanke je bil Lionel Messi, ki si v izbrani vrsti ni želel soselovati s kapetanom milanskega Interja.

Ta je pod novim selektorjem in ob vsaj začasni reprezentančni upokojitvi zvezdnika Barcelone dosegel svoj prvenec v dresu gavčev. Zanj je potreboval le nekaj več kot dobro minuto tekme proti Mehiki. Zmago je nato potrdil še Paulo Dybala, ki se v zadnjih mesecih prav tako ni naigral pod vodstvom prejšnjega selektorja Jorgeja Sampaolija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.