Messi in Neymar pred Zid objokovanja

Foto: Reuters Nogometaši Barcelone obiskali Izrael. Foto: Reuters Nogometaši Barcelone obiskali Izrael. Foto: Reuters Nogometaši Barcelone obiskali Izrael. Foto: Reuters Nogometaši Barcelone obiskali Izrael. Foto: Reuters Nogometaši Barcelone obiskali Izrael.
Nogometaši Barcelone so na obisku v Izraelu, kjer so si v Jeruzalemu ogledali Zid objokovanja in se srečali z najvišjimi političnimi predstavniki Izraela.
Oglej si celoten članek

Zvezdnike Barcelone so pred Zidom objokovanja z navdušenjem pričakali njihovi zvesti navijači. Lionel Messi, Neymar in drugi zvezdniki katalonskega velikana so se fotografskim objektivom nastavljali z judovskimi čepicami na glavi, nato pa odhiteli na obisk k izraelskemu premierju Benjaminu Netanjahuju in predsedniku Šimonu Peresu.

"Prihod nogometašev Barcelone v Jeruzalem je uresničitev sanj otrok tako v Izraelu kot v Palestini," je po srečanju dejal Šimon Perses in dodal: "To je le kaplja v morje, a zelo pomembna kaplja."

Barcelona bo poskušala na turneji miru izboljšati izraelsko-palestinske odnose. Katalonski nogometaši so obiskali tudi Palestino, na koncu pa bodo odigrali prijateljsko tekmo z moštvom, sestavljenim iz izraelskih in palestinskih otrok.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.