"Messi in Ronaldo zame nista nedosegljiva"

Foto: EPA
Foto: EPA
Kolumbijski golgeter Radamel Falcao je v intervjuju za spletno stran španske nogometne lige povedal, da zanj v novi sezoni niso nedosegljivi niti individualni dosežki, ki jih dosegata Cristiano Ronaldo in Lionel Messi.
Oglej si celoten članek

"Moj osebni cilj je, da presežem svoje dosežke iz pretekle sezone. Tudi število golov, ki jih dosegata Ronaldo in Messi, zame ni nedosegljivo. Letos sem že veliko bolj prilagojen na španski nogomet," je za spletno stran Lige BBVA povedal lanski tretji najboljši strelec La Lige. Prvi golgeter španske elitne lige je bil lani simbol Barcelone Lionel Messi s 50 zadetki, drugo mesto pa je zasedel zvezdnik madridskega Reala, Cristiano Ronaldo, ki je zabil 46 golov. Falcao se je v ligaškem tekmovanju ustavil pri 24 zadetkih.

Seveda pa je kolumbijski napadalec, čigar eno najmočnejših orožij je tudi skok in igra z glavo, v prvi vrsti osredotočen na cilje svojega kluba, madridskega Atletica. "Najbolj pomembno seveda je, da bodo navijači v prihodnji sezoni zadovoljni. Komaj čakam, da se liga začne, mislim, da bomo v tej sezoni močnejši tako individualno kot ekipno, poleg tega pa se tudi bolje poznamo med seboj."

La Liga se začne ta konec tedna, Atletico Madrid se bo v prvem kolu v gosteh, na stadionu Ciudad de Valencia, pomeril z Levantejem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.