Messi je želel, da Eto'o ostane

Foto: Žurnal24 sport_etoo_barca_reuterss
Da bi zmanjšala stroške prihoda Zlatana Ibrahimovića je Barcelona leta 2009 v Inter poslal Samuela Eto'ja, ki pa bi ostal v vrstah Kataloncev, če bi o tem odločal najboljši igralec Barce Lionel Messi.
Oglej si celoten članek

Eden od glavnih razlogov, da se je Pep Gaurdiola odločil rešiti Samuela Eto'ja je bilo širjenje negativne energije v slačilnici. Poleg denarja, seveda. V prvi enajsterici bi se pač težko našel prostor tako za Zlatana Ibrahimovića kot Samuela Eto'oja. Kljub temu so mnogi navijali, da bi prvi zvezdnik Kameruna ostal na Camp Nou. Med njim je bil tudi Lionel Messi. "Igral sem in osvajal naslov z Ronaldinhom, Messijem in mnogimi drugimi odličnimi nogometaši. Po prihodu Ronaldinha Barcelona ni ničesar osvojila. Ko sem prišel jaz, smo osvojili mnoge naslove,“ je dejal Eto'o in nato nadaljeval: "Messi je želel, da me klub ne proda. Guardioli je dejal: 'Naj odide kdorkoli, le Samuel ne.' Vsi trenerji, ki so me trenirali lahko potrdijo, da sem izjemno profesionalen. Sem vzor za discipliniranega igralca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.