Messi Maiconu izbil nekaj zob

Foto: Žurnal24 maicon
Marsikateri navijač Barcelone se je po tekmi pritoževal nad sodniškim kriterijem in "grobimi" prekrški Interja. A dan po tekmi je slika drugačna, kaže pa, da imajo zaradi udarcev več skrbi pri Interju.
Oglej si celoten članek

Douglas Maicon je na prvi polfinalni tekmi med Interjem in Barcelono izgubil nekaj zob. In krivec? Verjeli ali ne … virtuoz Lionel Messi, ki je trčil v Brazilca. Maiconov agent Antonio Caliendo še ni mogel potrditi, da bo Maicon lahko zaigral na povratni tekmi v Barceloni. ''Maicon potrebuje operacijo, v kateri mu bodo pričvrstili izgubljena zoba. A Maicon je borec in razmišlja zelo pozitivno''.

Foto: Žurnal24

A Mourinho se zaradi Maiconovih zob ne vznemirja: ''V Milanu je ogromno dobrih zobozdravnikov in verjamem, da bo Maicon še lepši, kot je bil prej.'' Karizmatičnega portugalskega trenerja bolj skrbi vedenje Maria Balotellija, ki je na prvi polfinalni tekmi izgledal bolj kot dvanajsti igralec Barcelone in ne kot član milanskega Interja.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.