Messi med mundialom pri Ronaldinhu doma

Foto: EPA
Foto: EPA
Argentinska reprezentanca se bo med nastopanjem na svetovnem prvenstvu v nogometu namestila v klubskih prostorih Atlética Mineira.
Oglej si celoten članek

Lionel Messi bo tako živel v "hiši" Ronaldinha, poroča barcelonski dnevnik Mundo Deportivo, ki razkriva, da je reprezentanca Argentine za svojo bazo med svetovnim prvenstvom v nogometu izbrala prostore brazilskega prvoligaša Atlética Mineira.

Messi naj bi se skupaj s soigralci že 20 dni pred začetkom junijskega turnirja namestil v Belo Horizonteju, kamor je v jeseni svoje kariere prestopil njegov dobri prijatelj iz Barcelone. Argentinska nogometna zveza (AFA) je sporočila, da bo selektor Alejandro Sabella z reprezentanti v klubskih prostorih Atlética treniral od konca maja dalje.

Aktualni južnoameriški prvaki bodo Messiju in soigralcem v klubskem centru (Cidade do Galo) nudili štiri velika nogometna igrišča, hotel z 20 sobami, restavracijo, lastno kuhinjo, AV prostor, masažni del, bazen, ledene kopeli, ... 

Ronaldinho bi kaj lahko Messija popeljal tudi v lastno domovanje, glede na to, da kljub nekaj dobrim predstavam v zadnjih mesecih nima več realnih možnosti, da bi se od navijačev reprezentance poslovil z nastopom na domačem mundialu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.