Messi na lestvici prehitel van Nistelrooya

Foto: Twitter lionel messi statistika raul van nistelrooy Foto: Twitter lionel messi statistika
Konec je krize Lionela Messia, o kateri so po dveh zaporednih porazih proti Realu in spodrsljaju proti AC Milanu pisali svetovni mediji. Argentinec je na povratni tekmi proti italijanskemu provligašu dosegel dva zadetka in na večni lestvici strelcev prehitel legendarnega Nizozemca Ruuda van Nistelrooya. Na prvem mestu še vedno ostaja Raúl.
Oglej si celoten članek

Lionel Messi nadaljuje rušenje nogometnih mejnikov. Nogometaš Barcelone je na povratni tekmi Lige prvakov proti AC Milanu dosegel svoj že 57. in 58. gol v najelitnejšem nogometnem tekmovanju v Evropi in na večni lestvici prehitel Ruuda van Nistelrooy (56). Pred argentinskim čudežnim dečkom je samo še Španec Raúl, ki se lahko pohvali z 71 zadetki. Glede na formo, ki v zadnjih nekaj letih krasi Messija, je prevzem prvega mesta – če seveda ne bo poškodb – verjetno samo vprašanje časa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.