Messi na teste, možna tudi operacija

Foto: EPA
Foto: EPA
Lionel Messi bo moral prestati različne teste, saj so pri njem znova pojavile težave z ledvicami.
Oglej si celoten članek

Lionel Messi je zaradi težav z ledvicami moral izpustiti polfinale svetovnega klubskega prvenstva proti Guangzhouja, a je nato le zaigral v finalu. A težave očitno niso bile povsem odpravljene.

"Lionel Messi bo v ponedeljek in torek prestal različne teste, da bi ocenili razvoj težav z ledvicami. v sredo se bo priključil treningom prve ekipe," so zapisali na uradni spletni strani katalonskega velikana.

Španski mediji so sicer zapisali, da argentinskega zvezdnika morda čaka tudi manjša operacija, a to v klubu (še) niso potrdili. Najverjetneje ga trener Luis Enrique ne bo uvrstil v ekipo na povratni tekmi kraljevega pokala. Prvo tekmo proti Valenciji je Barcelona sicer dobila kar 7:0.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.