Messi: ''Ne dvomim, da bomo osvojili SP''

Foto: EPA
Foto: EPA
Lionel Messi je prepričan, da bo Argentina osvojila svetovno prvenstvo v Braziliji. Zvezdnik Barcelone dobre predstave kaže že v kvalifikacijah, kjer je zadel proti Paragvaju.
Oglej si celoten članek

Reprezentanca Argentine je v kvalifikacijski tekmi za svetovno prvenstvo v Braziliji s 3:1 premagala Paragvaj. Zadetek na tekmi je prispeval tudi Lionel Messi, ki je vse skupaj pospremil z besedami: ''Prelep občutek.'' Komentar se je še posebej nanašal na podporo navijačev, ki naravnost obožujejo malega nogometnega čarovnika.

Foto: EPA gabriel batistuta Messi je z Barcelono osvojil vse, kar se je osvojiti dalo, pohvali pa se lahko še s tremi nagradami za najboljšega nogometaša. Njegov glavni cilj je svetovno prvenstvo, ki ga je, po Messijevih besedah, nesmiselno primerjati s čimerkoli. ''To so sanje vsakega nogometaša. Upam, da bomo slavili v Braziliji, tega si vsi želimo. Čaka nas veliko dela, a ne dvomim, da bomo zmagali,'' je samozavestno povedal Argentinec.

Petindvajsetletnik je kljub svoji mladosti za Argentino zabil že 28 golov. S tem je le še šest zadetkov oddaljen od dosežka Diega Maradone (34), medtem ko ima najboljši strelec, Gabriel Batistuta, na računu 56 zadetkov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.