Messi neusmiljen tudi doma

Foto: Epa lionel messi
Argentinski zvezdnik se odlično znajde tudi na domači zelenici.
Oglej si celoten članek

Za argentinskim velezvezdnikom Lionelom Messijem je neuspešno poletje, saj se je moral s soigralci iz reprezentance posloviti že v osmini finala svetovnega prvenstva v Rusiji. Gavči so z neprepričljivimi predstavami v skupinskem delu tekmovanja razočarali vročekrvne navijače v domovini, nato pa je sledil še poraz proti kasnejšim svetovnim prvakom. Francozi so slavili s 4:3.

Messijevi soigralci iz Barcelone se zdaj že nahajajo na pripravah, Argentinec pa je zaradi udejstvovanja na mundialu dobil nekoliko daljši počitek pred novo sezono. A to ne pomeni, da je okroglo usnje potisnil v kot, prav tako kot na zelenici največjih stadionov v Evropi, pa je do tekmecev neusmiljen tudi na domačem vrtu. Pa čeprav imajo ti par nog več.

Messi je tako namučil tudi svojega hišnega ljubimčka. Če se sploh lahko izrazimo s pomanjševalnico.

Messi je v minuli sezoni v španskem prvenstvu zbral 34 zadetkov in 12 asistenc na 36 tekmah, v ligi prvakov pa je na desetih obračunih v svojo statistiko vpisal 6 golov in štiri podaje za zadetek.

Tokrat sicer v Španiji ne bo imel več enega velikega konkurenta za naslov najboljšega strelca La Lige, saj se je Cristiano Ronaldo iz madridskega Reala preselil k Juventusu.

Barcelona bo uradni del sezone odprla 12. avgusta, ko jo čaka superpokalni obračun s Sevillo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.