Messi ni želel, da ga vidijo v solzah

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Številni zvezdniki Barcelone so se udeležili tiskovne konference, na kateri je Pep Guardiola sporočil, da bo po koncu sezone zaključil svoje udejstvovanje na klopi ponosa Katalonije, a med njimi ni bilo največjega med njimi Lionela Messija.
Oglej si celoten članek

Ni skrivnost, da Lionel Messi izjemno ceni Pepa Guardiolo in mu tudi pripisuje velik del zaslug za vse njegove uspehe v zadnjih letih. "Iz vsega srca se želim Guardioli zahvaliti za vse, kar mi je dal, tako v profesionalnem kot osebnem smislu," je prek svojega Twitter profila zapisal argentinski čarovnik in nato pojasnil, zakaj se ni udeležil tiskovne konference, na kateri je Guardiola razkril, da bo ob koncu sezone zapustil klop velikana iz Katalonije: "Zaradi emotivnega stanja, v katerem sem trenutno, sem se raje odločil, da izpustim tiskovno konferenco. Vem, da so v tej situaciji snemalci kamere usmerili tudi v zamišljene in žalostne obraze nogometašev in nisem želel, da me snemajo čustveno vznemirjenega."

Bržkone bi Messi ob čustvenem trenutku izpustil kakšno solzo, kar bi mediji širom sveta seveda hitro pograbili kot vroče žemljice ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.