Messi: "Nič nisem imel z imenovanjem Martina"

Foto: EPA
Foto: EPA
Leo Messi je zavrnil namigovanja, da je bil vpleten v imenovanje novega trenerja Gerarda Martina.
Oglej si celoten članek


Po tekmi za Pokal Ulija Hoenessa v Münchnu, kjer je Bayern premagal močno okrnjeno ekipo Barcelone (2:0), je Leo Messi ovrgel govorice, da je vplival na imenovanje Gerarda Martina kot naslednika Tita Vilanove. Novi strateg Blaugrane je v torek na novinarski konferenci celo dejal, da se mora zahvaliti Leu in njegovemu očetu Jorgeju.

"Nič nisem imel s tem, ničesar mi ni treba pojasnjevati. To je odločitev predsednika in kluba. Ko se je začelo govoriti o njem, sem dejal, da je dober trener, a česa drugega nisem storil in mi tega ni treba pojasnjevati," je Argentinec zanikal, da bi imel besedo pri izbiri novega stratega Barcelone.

"Spet začenjamo znova"

"Ne poznam ga osebno, nikoli ga nisem spoznal. Niti njega niti Luisa Enriqueja, ki se je omenjal kot drugi kandidat. Mislim, da je izbira dobra, ker bo (Martino, op. a.) prinesel nekaj novega, ob tem pa se je že izkazal pri Newell's in pri paragvajski reprezentanci. Upam, da se bo izšlo," je javno podporo Tati opravičeval Messi, katerega željo mnogi vidijo kot glavni razlog za prihod Martina.

"Spet začenjamo znova. Po tem, kar se je zgodilo Titu, moramo biti pripravljeni na težko sezono," je še dodal Messi, ki je povedal tudi, da se v bavarski prestolnici ni srečal z nekdanjim trenerjem Pepom Guardiolo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.