Messi: "Nikoli ne bi odšel v Real"

Foto: Žurnal24 Trening Barcelone v katalonski prestolnice
Argentinski nogometni čarovnik Leo Messi je pomirili vse navijače Barcelone, potem ko je izjavil, da nikoli ne bi prestopil v Real Madrid niti v katerikoli drug klub v Evropi.
Oglej si celoten članek

V Evropi bi igral samo za Barcelono.
Lionel Messi

 

"V Evropi bi igral samo za Barcelono,"
je navijačem Barcelone sporočil Argentinec Leo Messi. Po mnenju mnogih najboljši nogometaš na svetu pa ni ostal le pri teh besedah. Na vprašanje, ali je kdaj pomislil na igranje v majici Real Madrida, je odgovoril zelo jasno: "Nikoli ne bi odšel v Real niti katerikoli drug klub. Vem, da bo marsikdo rekel 'nikoli ne reci nikoli', toda jaz si v Barceloni želim ostati do konca kariere, vsaj ko je govora o evropskih klubih. Morda bi lahko igral v Argentini, evropsko avanturo pa bom zaključil v Barceloni. Moj odnos s trenerjem Pepom Guardiolo je bil vedno odličen." V nekem obdobju so mnogi mediji Messijevo ime povezovali tudi z milanskim Interjem. No, Messi je le ponovil, da ostaja član ponosa Katalonije: "Hvala predsedniku Interja Massimu Morattiju za zanimanje, toda vidim se le v Barceloni."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.