Messi nov rekorder v Ligi prvakov

Foto: EPA
Foto: EPA
Lionel Messi je sinoči zabil 24. hat-trick v dresu Barcelone, v Ligi prvakov pa je Argentinec postal prvi nogometaš sploh, ki je dosegel štiri hat-tricke v najprestižnejšem evropskem klubskem tekmovanju.
Oglej si celoten članek

Le dan za tem, ko je Portugalec Cristiano Ronaldo na tekmi Lige prvakov v Istanbulu za Real dosegel hat-trick, je zvezdnik Barcelone Lionel Messi vse spomnil, kdo je dobitnik štirih zaporednih nagrad zlata žoga za najboljšega nogometaša na svetu. Messi je prav tako na tekmi Barçe proti Ajaxu dosegel tri zadetke, obenem pa postal nov rekorder Lige prvakov.

Sinoči je v skupini H Barcelona zanesljivo s 4:0 na domačem stadionu Camp Nou odpravila amsterdamski Ajax. Leo Messi je zabil tri gole, enega pa je dodal Gerard Piqué. To je bil še 62. Messijev zadetek v Ligi prvakov, tako da je pred njim le še Španec Raúl z 71 zadetki.

Obenem je Messi zabil 24. hat-trick v dresu Barcelone, v Ligi prvakov pa je Argentinec postal prvi nogometaš sploh, ki je dosegel štiri hat-tricke v najprestižnejšem evropskem klubskem tekmovanju. Po tri sta dosegla Nemec Mario Gómez v dresu Bayerna Münchna in Italijan Filippo Inzaghi v dresih Milana in Juventusa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.