Messi otrokom podaril milijone

Foto: EPA
Foto: EPA
Lionel Messi je v soboto prek videa objavljenega v argentinski oddaji namenil več milijonski znesek Unicefu za pomoč otrokom v stiski
Oglej si celoten članek

Veliko najboljših nogometašev slovi po velik radodarnosti in dobrodelnosti. Prav nič drugače ni z argentinskim zvezdnikom Lionelom Messijem. V soboto se je namreč prek videoposnetka javil v dobrodelno oddajo "Un Sol para los chicos 2015" ("Sonce za otroke 2015") in Unicefu za pomoč otrokom v stiski daroval 4,5 milijona pesosov, kar znaša slabih 450.000 evrov.

"V veliko čast mi je, da sem danes vsaj preko videa z vami ter da lahko sodelujem z ljudmi iz UNICEF-a," je preko video sporočila v oddaji povedal prvi zvezdnik Barcelone in argentinske reprezentance. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.