Messi Pepeju: Da se te bojim? Vedno ti dam gol!

Your browser doesn’t support HTML5 video

Španski mediji so razvozlali enega izmed najzanimivejših dogodkov nedeljskega El Clásica – na videz sproščen pogovor Lionela Messija in Pepeja, ki mu je Argentinec odgovoril v slogu.
Oglej si celoten članek

"Ko igraš proti meni, se vedno pos***eš," je po poročanju katalonskega dnevnika Sport med nedeljskim derbijem Real Madrida in Barcelone na uho Lionela Messija prišepnil Pepe. Argentinec in portugalski Brazilec sta stara rivala z največjih tekem, branilec belega baleta ga je pred leti tudi grobo pohodil in ne prvič v svoji karieri poskrbel za zgražanje svetovne javnosti.

Toda Messi mu tokrat ni ostal dolžan. Poleg hat-tricka na Santiagu Bernabéuu je Pepeju pri rezultatu 3:3 odgovoril v slogu. "Kaj govoriš? Vedno ti zabijem, ti pa si na vseh fotografijah!" naj bi Pepeju dejal samozavestni Messi, ki je kasneje po prekršku Xabija Alonsa nad Andrésom Iniesto brezhibno izvedel še svojo drugo enajstmetrovko večera za končnih 4:3.

Tudi portugalski reprezentant je utrpel nekaj "povračilnih ukrepov" – po prerivanju s Cescom Fàbregasom v prvem polčasu je na njegov obraz za hip stopil Sergio Busquets, ki ni dobil rumenega kartona, zato pa je sodnik Alberto Unidano Mallenco karton pokazal tako Pepeju kot Fàbregasu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.