Messi proti Realu v pametnih kopačkah

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Trikratni dobitnik nagrade zlata žoga za najboljšega nogometaša na svetu Lionel Messi bo na današnjem velikem derbiju proti madridskemu Realu na stadionu Santiago Bernabeu igral v novih, pametnih kopačkah z vgrajenim mikročipom.
Oglej si celoten članek

Lionel Messi bo nosil nove Adidasove F50 kopačke s tehnologijo miCoach in vgrajenim mikročipom. Argentinec je podobne kopačke že imel, tokrat pa je Adidas zanj pripravil nove v rdeče-modri barvi, ki je uradna barva Barcelone. Nogometni copati tehtajo vsega 165 gramov, s pomočjo vgrajenega mikročipa pa bodo merili trenutno, povprečno in največjo hitrost, število sprintov, število dotikov žoge in udarcev in tudi kolikšno razdaljo bo Messi na tekmi pretekel.

Poleg Messija kopačke iste serije, a drugačnega dizajna nosita tudi nogometaša Reala Karim Benzema in Fabio Coentrão.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.