Messi proti Valencii s posebnim dresom

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Pretekli teden je argentinski zvezdnik postavil kar dva strelska rekorda, enega bo na nedeljski tekmi proti Valencii obeležil tudi s posebnim dresom.
Oglej si celoten članek

Lionel Messi je pretekli konec tedna proti Sevilli zabil tri gole in tako podrl rekord Telma Zarre, ki je do takrat držal rekord po številu doseženih zadetkov v elitni španski ligi. Sredi tedna je Messi nato podrl tudi rekord Raúla po številu golov v Ligi prvakov.

Foto: Twitter Messi poseben dres Valencia Barcelona

Barcelona se bo v nedeljo na derbiju 13. kola pomerila z Valencio v gosteh, Messi pa bo ob tej priložnosti nosil prav poseben dres. Na njegovi desetici bodo z majhnimi črkami izpisani vsi goli, ki jih je Argnetinec dosegel v La Ligi. Vseh skupaj je že kar 253, še veliko pa jih bo najbrž sledilo.

"On je spektakularen igralec, sijajen, maestralen. Nimam dovolj besed, da bi opisal najboljšega nogometaša v svetu in v zgodovini. Pred nami so nova leta uživanja ob gledanju njegove magije," je ob tej priložnosti dejal predsednik Barcelone Josep Maria Bartomeu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.