Messi s poškodbo z gostovanja pri Villarrealu

Foto: EPA
Foto: EPA
Nastop Lionela Messija, zvezdnika Barcelone in argentinske nogometne reprezentance, na prijateljski tekmi proti Nemčiji v sredo v Düsseldorfu je vprašljiv.
Oglej si celoten članek

Štirikratni dobitnik zlate žoge za najboljšega nogometaša na svetu, Argentinec Leo Messi, bržčas v ponovitvi finala z minulega mundiala, ki so ga po podaljšku z 1:0 dobili Nemci, zaradi poškodbe mišice ne bo zaigral.

Messi si je namreč v nedeljo zvečer na tekmi španskega prvenstva primera division proti Villarrealu, Katalonci so v gosteh zmagali z 1:0, poškodoval mišico. Kljub temu je odigral vseh 90 minut tekme in osem minut pred koncem podal Sandru Ramirezu za zmagoviti gol.

Poškodovan tudi Munir

O tem, kako resna je poškodba pritezalke desne stegenske mišice, bo znano po podrobnejših zdravniških pregledih, so še sporočili iz katalonskega kluba.

Poleg Messija je na seznamu poškodovanih tudi 18-letni Španec Munir El Haddadi, eno odkritij sezone pri Barceloni, ki ima poškodovano desno mečno mišico, danes pa ga prav tako čakajo dodatni zdravniški pregledi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.