Messi še enkrat boljši od CR7

Foto: Reuters premier league manchester city bolton edin dž Foto: EPA Marc Janko Foto: EPA falcao atletico madrid Foto: EPA Mario Gomez Franck Ribery in Jerome Boateng proslavljajo gol Bayerna proti Freib Foto: EPA Cristiano Ronaldo Foto: EPA PSV Eindhoven proti Legii Varšavi (Evropska liga, 1. kolo) Foto: EPA Burak Yilmaz Foto: EPA manchester city sergio aguero Foto: Reuters Wayne Rooney, Manchester United Foto: Reuters Lionel Messi
Nemški Bild je po začetku sezone v vseh največjih evropskih nogometnih ligah izračunal, kateri napadalec je najučinkovitejši. Na prvem mestu je pristal Barcelonin Leo Messi, ki gol zabije na dobrih 48 minut, na drugem Wayne Rooney, na tretjem pa Sergio Agüero. Zanimivo, da je Cristiano Ronaldo za zdaj šele na šestem mestu.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:26 27. September 2011.

    a če bi dali zraven še reprezentanco bi Messi ostal daleč vzadaj

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.