Messi se norčuje iz govoric

Foto: EPA
Foto: EPA
Najboljši nogometaš na svetu Lionel Messi se je ponorčeval iz navedb, da naj bi postal lastnik najdražjega avtomobila na svetu.
Oglej si celoten članek

Pred dnevi je svetovni splet obkrožila novica, da je Lionel Messi na dražbi odštel 32 milijonov evorv in tako postal lastnik najdražjega jeklenega - v tem primeru pa tudi poskočnega - konjička na svetu - Ferrarija 335 S Spider Scaglietti.

Prodajalec prestižnega avtomobila je trdil, da se je poleg Messija za ferrarija zanimal tudi Cristiano Ronaldo, vendar je argentinski superzvezdnik izkašljal več denarja. 

Messi za zdaj novice ni ne potrdill ne zanikal, a če gre soditi po objavi na družabnem omrežju Instagram, je šlo pri vsem skupaj le za publiciteto avtomobila, s katerim je leta 1958 na dirki na Kubi nastopil Sterling Moss.

Novico o kupcu, ki naj bi želel ostati anonimen, je v javnost lansiralo podjetje Proto Organization, ki je organiziralo dražbo v Parizu.

Nogometaš Barcelone je na Instagramu objavil fotografijo, na kateri pozira v družbi enega od likov priljubljene risanke Avtomobili. ''Moj novi avto,'' je zapisal aktualni dobitnik Zlate žoge.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.