Messi šele tretji športnik Argentine

Foto: EPA
Foto: EPA
Napadalec Barcelone in večkratni rekorder Leo Messi je bil v glasovanju argentinskih športnih novinarjev šele na tretjem mestu pri izboru za športnika leta.
Oglej si celoten članek

Čeprav ima Leo Messi v Argentini status polbožanstva, letos ni bil izbran za tamkajšnjega športnika leta. V glasovanju sta ga prehitela boksar Sergio Martinez in taekwandoist Sebastian Eduardo Crismanich.

Martinez je svetovni prvak v srednji kategoriji po verziji WBC, Crismanich pa je olimpijski prvak v taekwandoju v kategoriji do 80 kilogramov.

Messi je v letu 2012 zabil že 90 golov, a osvojil je le španski pokal z Barcelono, kar pa za argentinske športne novinarje očitno ni bilo dovolj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.