Messi spet bruhal, nato pa odločil tekmo

Argentinski virtuoz je še četrtič v letošnji sezoni bruhal na delovnem mestu.
Oglej si celoten članek

V dresu Barcelone je Lionel Messi v tej sezoni bruhal že na tekmah z Levantejem in Real Sociedadom, v dresu argentinske reprezentance pa na prijateljski tekmi v Bukarešti proti Romuniji

Tokrat mu je postalo slabo tik pred odhodom na zelenico stadiona Camp Nou, ko so se nogometaši še zbirali v tunelu pod tribuno. Pred tekmo z Athleticom iz Bilbaa se je sklonil za soigralce, nato pa si usta večkrat obrisal z dresom. Messi je že pred časom priznal, da se mu to pogosto dogaja. 

Dokončal preobrat

La Pulga je kljub nevšečnosti odločil srečanje, ki je Katalonce obdržalo v igri za ubranitev ligaškega naslova. S prostega strela je v 75. minuti matiral vratarja Gorko Iraizoza, ki je bil v nedeljo sicer zelo razpoložen, in postavil končni izid v korist Blaugrane (2:1).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.