Messi z igrišča v 21. minuti, Barça gladko

Foto: Reuters carles puyol cesc fabregas Foto: Reuters (Real Betis - Barcelona) Foto: Reuters lionel messi Foto: Reuters (Real Betis - Barcelona) Foto: Reuters (Real Betis - Barcelona) Foto: Reuters (Real Betis - Barcelona) Foto: Reuters (Real Betis - Barcelona) Foto: Reuters (Real Betis - Barcelona) Foto: Reuters (Villarreal : Atlético Madrid) Foto: Reuters (Villarreal : Atlético Madrid) Foto: Reuters (Villarreal : Atlético Madrid) Foto: Reuters (Villarreal : Atlético Madrid) Foto: Reuters (Villarreal : Atlético Madrid) Foto: Reuters (Villarreal : Atlético Madrid)
Barcelona je kljub odsotnosti Lionela Messija, ki ga je v 21. minuti zamenjal Andrés Iniesta, premagala Real Betis (4:1)
Oglej si celoten članek

Prepričljivo zmago Barcelone, ki je v gosteh premagala Real Betis (4:1), je zasenčila poškodba Lionela Messija, ki je moral v 21. minuti svoje mesto prepustiti Andrésu Iniesti.

Vodstvo katalonskega kluba je potrdilo, da bo Argentinec v ponedeljek opravil nekaj testov, ki bodo pokazali, kakšne so razsežnosti nove poškodbe.

Prvo priložnost na tekmi so si priigrali nogometaši Betisa, ko je Jordi Figueras v Barçinem kazenskem prostoru našel Xavija Torresa, vendar je slednji z glavo meril prek vrat. Victor Valdés je v 17. minuti ubranil dva nevarna poskusa domače ekipe.

Barcelona se je prebudila v 21. minuti, ko je zaradi poškodbe noge moral igrišče zapustiti Lionel Messi. Argentinec je bolečino začutil v dvoboju ena na ena z Nonom.

Pedro zadeval in asistiral

Poškodba prvega zvezdnika ekipe pa ni zmedla varovancev Tata Martina, ki so povedli v 36. minuti, ko je po predložku Pedra v polno zadel Neymar. Asistent se je le minuto kasneje prelevil v strelca, ko je po izjemnem prodoru pobegnil domači obrambi in sam zaključil s strelom v desni kot.

Betis je odgovoril s poskusom Joana Verduja, medtem ko je Nono stresel Valdésevo vratnico. Domači vratar je kmalu zatem ubranil dva strela Neymarja, nemočno pa je obstal v 63. minuti, ko je za 3:0 zadel Cesc Fábregas. Isti nogometaš pa je 15 minut kasneje zabil še z glavo po podaji Danija Alvesa in dokončno potolkel nogometaše Betisa. Ti so se v sodnikovem podaljšku dokopali do častnega zadetka, ko je po prekršku Alvesa z enajstih metrov natančno meril Molina.

Španska liga, 13. kolo:

Espanyol : Sevilla 1:3 (1:2)
Garcia (24); Fazio (3), Vitolo (10), Bacca (59)

Valencia : Valladolid 2:2 (1:1)
Pabon (29), Feghouli (76); Guerra (9), Alcatraz (50)

Villarreal : Atlético Madrid 1:1 (0:1)
Juanfran (79/ag); Gaspar (2/ag)

Real Betis : Barcelona 1:4 (0:2)
Molina (90/11m); Neymar (36), Rodriguez (37), Fábregas (63, 79)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.