Messi za novo igračo odštel 13 milijonov evrov

Foto: Epa lionel messi
Družina enega najboljših nogometašev vseh časov bo potovala še bolj razkošno.
Oglej si celoten članek

Nogometni superzvezdnik Barcelone Lionel Messi si je po poročanju argentinskega spletnega portala Doble Amarilla omislil zasebno letalo v vrednosti 15 milijonov ameriških zelencev oziroma dobrih 13 milijonov evrov. Argentinec bo luksuzno prevozno sredstvo koristil za lažje manevriranje med življenjem v Evropi in Južni Ameriki.

Letalo Gulfstream V (2004), ki je bilo kupljeno v ZDA in registrirano v Argentini, se ponaša s 16 prestižnimi in udobnimi sedeži, dvema kopalnicama, tuš kabino in dvema kuhinjama.

Messi je prav tako že poskrbel za manjše modifikacije. Rep letala po novem krasi številka 10, imena članov družine - Lea, Antonelle, Thiaga, Cira in Matea - pa so zapisana na stopnicah za vkrcavanje.

Letalo je po poročanju omenjenega spletnega portala v petek pristalo v Argentini. Parkirano bo v posebnem hangarju, ki ga bodo zgradili v mestu San Fernando.

Foto: Doble Amarilla messi letalo Foto: Doble Amarilla messi letalo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 22:28 8. December 2018.

    Če je to res ta avion, ki ga je kupil , se je zahebal , kajti letalo ima samo 2 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.