Messi zaradi pričakovanega naraščaja ne bo igral, sinu že izbral ime

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Družina Lionela Messija se bo v kratkem povečala.
Oglej si celoten članek

Argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi na današnji tekmi španskega prvenstva za Barcelono proti Málagi ne bo igral, ker z ženo Antonelo Roccuzzo pričakujeta tretjega sina. Z ženo sta mu že pred časom izbrala ime - Ciro Messi.

Barcelona je prek Tweeterja objavila: "Sprememba v ekipi. Messi zaradi osebnih razlogov ne bo igral, nadomestil ga bo Yerry Mina."

Tridesetletni Messi, dobitnik petih zlatih žog za najboljšega na svetu, se je lani poleti v rojstnem Rosariu poročil z ljubeznijo iz otroštva, 30-letno Roccuzzovo. Imata že dva otroka, starejši Thiago je novembra dopolnil pet let, mlajši Mateo pa je star dve leti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.