Messi zelo tankih živcev

Prijateljska tekma na Camp Nouu v prvem polčasu ni bila prav nič prijateljska in kapetan Barcelone se je zapletel v ostro prerekanje z branilcem Rome. Barca je sicer slavila s 3:0.
Oglej si celoten članek
Lionel Messi se je po napornem poletju, ki je še drugič zapored vključevalo boleč poraz v finalu velikega tekmovanja z reprezentanco Argentine, vrnil na Camp Nou, kjer je njegov status božanstva za razliko od domovine praktično nedotakljiv.

Barcelona se je svojim navijačem tudi z Messijem in povratniki iz Južne Amerike Neymarjem, Javierjem Mascheranom in Danielom Alvesem predstavila na tradicionalni prijateljski tekmi za pokal Joana Gamperja, kamor so osvajalci trojne krone v lanski sezoni povabili drugo ekipo italijanskega prvenstva AS Romo.

Katalonci so z izvedbo v prvem polčasu navdušili, toda z Rimljani so se zapletli v več ostrih štartov in prerekanj, nihče bolj kot kapetan Messi, ki je v tej vlogi nadomeščal Andrésa Iniesto in se v prvem polčasu nič kaj kapetansko pomeril z branilcem Mapoujem Yango-Mbiwo.

Branilec francoske reprezentance je Messiju nekaj pripomnil, ko ga je ta kljub sodnikovem žvižgu preigral, eden na drugega pa sta petelina "naslonila čeli", Messi pa je v Afriki rojenega nogometaša tudi zgrabil za vrat. Hujši incident so preprečili soigralci, sodnik pa je oba nagradil z rumenim kartonom, čeprav bi v kakšnih drugih okoliščinah lahko posegel tudi za kaznijo rdeče barve ...
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.