Messija ne bo v Split

Foto: Žurnal24 Lionel Messi gol zadetek proslavljanje proslava veselje slavje
Hajduk si je ob stoti obletnici obstoja kluba zaželel gostiti Barcelono, iz vseh kombinacij pa je izpadel prihod prvega zvezdnika Kataloncev Argentinca Lionela Messija.
Oglej si celoten članek

Lionela Messija ne bo na prijateljsko nogometno tekmo v Split, pri Hajduku pa naj bi se kljub častitljivi obletnici kluba s tem sprijaznili.

Zdaj poskušajo izvleči iz vsega čim večjo korist, čeprav so vprašanja glede termina in cene gostovanja Barcelone še vedno odprta. Štiriurni sestanek med glavnimi možmi Hajduka in agencijo MediaPro ni dal končnega rezultata, ovira je še naprej cena. Edino, kar je jasno, je, da Splitčani na Poljudu ne bodo videli igrati Lionela Messija, razen če se Hajduk uvrsti v Ligo prvakov in jim žreb nameni Barcelono.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.