Messijev brat provocira Ronalda

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Brat Lionela Messija je na Twitterju objavil dve fotografiji, ki prikazujeta, kako superioren je Argentinec v primerjavi s Cristianom Ronaldom.
Oglej si celoten članek

Foto: Twitter messi ronaldo primerjava twitter Matias Messi, brat nogometaša Barcelone, je na socialnem omrežju Twitter objavil fotografijo ''La Pulge'', ki pozira ob kopici individualnih nagrad.

Brat argentinskega čudežnega dečka je objavil tudi primerjavo med dosežki, ki sta jih v zadnjih petih letih (2009-2013) tako na klubski kot na individualni ravni zabeležila Messi in Cristiano Ronaldo. Grafični prikaz prepričljivo govori v Messijev prid.

Messi bo zadnji mesec letošnjega leta preživel v Argentini, kjer bo poskušal sanirati poškodbo stegenske mišice. Barcelona je sporočila, da 26-letnik ne bo zaigral pred 12. januarjem 2014.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.