Messijev rekord na čakanju

Foto: EPA
Foto: EPA
Argentinskemu čudežnemu dečku Lionelu Messiju do rekorda legendarnega Gerda Müllerja manjkajo samo še trije goli. Nogometaš Barcelone pa bo moral na svojo novo priložnost še nekoliko počakati, saj ne bo zaigral na pokalni tekmi proti Deportivu Alavesu.
Oglej si celoten članek

Lionel Messi je glavni kandidat, da januarja še četrtič zapored osvoji nagrado za najboljšega nogometaša leta, medtem ko mu do rekorda Gerda Müllerja manjkajo samo še trije zadetki. Legendarni Nemec je v koledarskem letu 1972 dosegel 85 golov. ''Messi razmišlja, kako bi pomagal ekipi, in ne o osebnih rekordih. Če bi razmišljal drugače, bi me prosil, da zaigra v pokalu,'' je povedal Tito Vilanova.
Foto: EPA tito vilanova Na tekmi proti Alavesu bodo polega Messija manjkali še Victor Valdés, Andrés Iniesta, Xavi in Gerard Piqué. ''Igralcem, ki so v zadnjem času veliko igrali, sem namenil nekaj počitka. To bo dobra tekma za vse, ki se vračajo po poškodbi, kot Thiago Alcantara in Adriano,'' je povedal trener Barcelone.

V ekipo se vrača David Villa, ki je zaradi poškodbe gležnja manjkal na obisku pri Levanteju. ''David je dobro. Videli bomo, kako bo jutri, a ne bi smelo biti težav,'' je povedal Vilanova, ki je v trinajstih kolih La Lige zbral že 37 točk. Španec o tekmecih za naslov ni želel razpravljati. ''Vem, da težko razumete, a zame je trenutno pomembna pokalna tekma in obisk pri Athleticu Bilbau. Kaj se dogaja v drugih klubih, nima nič z mano,'' je zaključil Španec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.