Messijev brat udeležen v prometni nesreči

Foto: EPA lionel messi
V prometni nesreči v Argentini jo je skupil starejši brat Lionela Messija.
Oglej si celoten članek

Matias Messi, brat argentinskega superzvezdnika Lionela Messija, je bil udeležen v prometno nesrečo s tovornjakom, v kateri pa je na srečo utrpel le lažje poškodbe.

Foto: Twitter mattias messi Prometna nesreča se je zgodila v argentinskem mestu Pueblo Esther v provinci Santa Fe, policija pa je potrdila, da nobeden od udeležencev ni utrpel hujših poškodb.

Vzrok nesreče je za zdaj še predmet preiskave, neuradno pa naj bi šlo za spolzko cestišče.

O silovitosti trka pričajo fotografije na družbenih omrežjih. 35-letnik je z avtomobilom znamke Audi trčil v zadek tovornjaka, katerem je odtrgalo zadnje levo kolo, konkretna škoda pa je nastala tudi na osebnem avtomobilu. 

Messi se je v času nesreče pripravljal na ligaški obračun z Deportivom, na katerem je prispeval oba zadetka in Barçi pomagal do druge zmage v novi sezoni. 

Argentinski superzvezdnik je tesno povezan s svojo družino, ki nad njegovo kariero bdi kot nad družinskim podjetjem. Oče Jorge in brat Rodrigo si delita vlogo in dolžnosti agenta, mama in brat Matias pa sta zadolžena za vodenje dobrodelnih organizacij ter zasebnih in poslovnih projektov v Rosariu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.