Metličić debitiral za Celje

Foto: Žurnal24 Novi kapetan Petar Metličić se zaveda, da jih v Nemčiji čaka težka naloga. (Foto Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Petar Metličić, najbolj zveneča okrepitev Celja Pivovarne Laško, se je na turnirju v bosanskem Doboju prvič predstavil v celjskem dresu s številko 19. V galeriji poiščite utrinke njegovega debija.
Oglej si celoten članek

Celjski rokometaši nastopajo na turnirju v Doboju, kjer med drugim nastopajo Ciudad Real, Montpellierj, Čehovski medvedi ... Za ogrevanje pa so premagali domačo ekipo po imenu Sloga. Za pivovarje je debitiral nekdanji kapetan hrvaške reprezentance Petar Metličić, ki se še ni vpisal med strelce. S Celjani je opravil šele nekaj treningov, saj z njimi zaradi selitve ni odpotoval na turnir v Francijo pretekli teden. Proti Slogi sta se z zadetki najbolj izkazala Dragan Gajić s sedmimi in Luka Žvižej s šestimi goli.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.