Miami brez Wada do končnice?

Foto: EPA
Foto: EPA
Do konca rednega dela sezone lige NBA je samo še šest tekem, moštvo Miami Heat pa, kot kaže, vse do začetka izločilnih bojev ne bo moglo računati na Dwayna Wada. Ameriški organizator igre, ki je zaradi poškodbe manjkal na zadnjih šestih od osmih tekem, ima še vedno težave s kolenom.
Oglej si celoten članek

Miami Heat bi lahko redni del sezone zaključil brez poškodovanega Dwayna Wada, ki še vedno ni okreval po poškodbi kolena. Enaintridesetletnik, ki v zadnjem času ni veliko igral, se že osredotoča na končnico, kamor bo Miami krenil s prvega mesta vzhodne konference. ''Zdravje je na prvem mestu. Ko se bom dobro počutil, bom ponovno stopil na igrišče. Seveda si želim igrati, vendar moram prej poskrbeti, da bom zdrav,'' je povedal Wade, ki se mu je za tri tekme na klopi pridružil tudi LeBron James. ''Počutim se bolje, kot pred enim tednom. Napredujem,'' je dejal James.

Wade je poškodbo staknil 6. marca, ko je s kolenom zadel v košarkarja Orlanda, stanje pa se je poslabšalo teden dni kasneje, ko je trčil še z igralcem Bostona. Wade je naslednji dve tekmi odigral v bolečinah, nato pa si je privoščil nekaj odmora. Pred dvema tednoma se je vrnil na parket proti Chicagu - biki so končali niz 27 zaporednih zmag Miamija - kjer si je zvil še gleženj. ''Ob teh poškodbah je potrebno ostati pameten. Z veseljem bi igral, vendar želim ravnati v skladu z navodili zdravnikov,'' je povedal Američan. Wade v povprečju na tekmo dosega 21.3 točke in je za Jamesom (26.9) drugi najboljši strelec vročice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.