Miami izrekel dobrodošlico Udrihu

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski košarkar Beno Udrih je tudi uradno novi soigralec Gorana Dragića pri ekipi Miami Heat, potem ko je postal del menjave igralcev med vročico in Memphis Grizzlies.
Oglej si celoten članek

Foto: EPA pat riley Kot poroča uradna spletna stran tekmovanja, je Memphis ob Udrihu v Miami poslal še Jarnella Stokesa, v nasprotno smer pa sta šla Mario Chalmers in James Ennis.

Chalmers je bil z Miamijem letos v osmem in zadnjem letu pogodbe, potem ko je bil član prve peterke ob dveh naslovih prvaka, pa zdaj ni več med nosilci igre.

V povprečju je za Miami dosegal po 8,8 točke in imel 3,8 podaje na tekmo, pri Memphisu, kjer imajo z 91 točkami drugo najnižje povprečje doseženih točk v sezoni, pa naj bi predstavljal dobro okrepitev na klopi in menjavo za Mika Conleyja.

Udrih, dvakratni prvak NBA, igra 12. sezono v ligi, odigral je 756 tekem, v povprečju pa dosega 8,7 točke na tekmo. "Izrekamo dobrodošlico Benu Udrihu, preverjenemu veteranu in nekomu, ki ima izkušnje s končnicami in osvajanji prstanov. Jarnell Stokes pa je mlad igralec, ki ga želimo razvijati," je dejal predsednik Miamija Pat Riley.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.