Miami nadaljuje poraze

Foto: Žurnal24 Tracy McGrady je na tekmi igral bolan in dosegel osem točk.
Košarkarji Miamija nadaljujejo izjemno slabe predstave v letošnji sezoni lige NBA. Že 21. poraz na zadnjih 22 srečanjih so jim tokrat zadali igralci Philadelphie, ki so bili boljši s 101:84. Slovenci niso imeli tekem.
Oglej si celoten članek
 

Liga NBA

Miami : Philadelphia 84:101
Cleveland : Houston 77:92
Chicago : Golden State 114:108

Košarkarji Miamija so doživeli že 21 poraz na zadnjih 22 tekmah, ki so jih odigrali. Tokrat so bili s 101:84 boljši igralci Philadelphie. V drugem polčasu je Miami igral le z osmimi igralci, saj si je nekaj sekund pred iztekom druge četrtine gleženj poškodoval Alexander Johnson. Pri poražencih je 19 točk dosegel Dwayne Wade, za zmagovalce pa jih je 25 dosegel Andre Iguodala.

Na tekmi v Houstonu so domači gledalci videli novo zmago Raket. Že deveto na zadnjih desetih srečanjih. Najbolj zaslužen za zmago z 92:77 nad Clevelandom je bil Kitajec Yao Ming, ki je dosegel 22 točk in zbral 12 skokov. Še eden zvezdnik v Houstonu Tracy McGrady je tokrat obtičal pri osmih točkah, saj je na tekmi nastopil bolan. Izpustil je jutranji trening, na tekmo pa je prišel šele slabo uro pred začetkom. Houston je opaznejše vodstvo dosegel šele v tretji četrtini, ki jo je dobil z 32:20. Po prvem polčasu so namreč vodili le za točko. Pri poražencih je 32 točk dal LeBron James.

V Oakland pa se je vrnil Chris Webber, ki je po uspešnih predstavah v študentski ligi – z Michiganom je slavil v ligi NCAA – v sezoni 1993/94 začel poklicno pot pod obroči NBA. Nato je krilni center, ki je imel v svoji karieri občasno tudi nekaj težav zaradi nešportnega življenja in poškodb, branil barve Washingtona, Sacramenta, Philadelphie in Detroita, minuli teden pa je z Bojevniki podpisal novo pogodbo. Njegov prvenec so pokvarili Biki iz Chicaga, ki so si zmago priigrali po zaslugi navdahnjene predstave Chrisa Duhona, ki je dosegel osebni strelski rekord, 36 točkam pa je dodal še devet podaj. Ob Duhonu se je izkazal tudi Joe Smith s 27 točkami. Webber je v 12 minutah dosegel štiri točke in dve podaji, najbolj učinkovit strelec domačega moštva pa je bil Monta Ellis s 25 točkami.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.