Dragić še ni okusil slasti zmage

Foto: Twitter Vročica je klonila pri Čarovnikih.
Foto: Reševalni pas/Twitter Vročica je klonila pri Čarovnikih.
Košarkarji v najmočnejši ligi na svetu se pripravljajo na novo sezono.
Oglej si celoten članek

Ekipa Miami Heat je v pripravljalni tekmi pred začetkom sezone v severnoameriški košarkarski ligi NBA izgubila na gostovanju pri Washington Wizards s 114:121. V ameriški prestolnici je slovenski košarkar Goran Dragić za poražene goste v 17 minutah zbral devet točk, pet podaj, dve ukradeni žogi in en skok.

Druga tekma To je Dončiću uspelo proti superzvezdnikoma

Uvodni tekmi pred novo sezono je Miami prav tako izgubil, klonil je na gostovanjih v San Antoniu in Charlottu, do prve tekme rednega dela 17. oktobra v Orlandu pa ga čakajo še pripravljalne tekme z Orlandom, New Orleansom in Atlanto.

NBA Tako visoko kotirata Slovenca

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.