Micah ostaja zvest Cityju

Foto: Žurnal24 Micah Richards v Manchester Cityju igra od leta 2001.
Izjemno perspektivni branilec angleške nogometne reprezentance Micah Richards je za pet let in pol podaljšal pogodbo z Manchester Cityjem, s klubom v katerem je vselej želel igrati.
Oglej si celoten članek

Angleški nogometni reprezentant Micah Lincoln Richards je podaljšal pogodbo z angleškim prvoligašem Manchester Cityjem do leta 2013. Devetnajstletni branilec naj bi igral tudi pomembno vlogo pri prenovi angleške izbrane vrste, ki jo je nedavno prevzel Italijan Fabio Capello. "Vedno sem si želel igrati v tem klubu in podpis petinpolletne pogodbe to dokazuje. Vse špekulacije so končane in zdaj se lahko v miru osredotočim na nadaljevanje sezone," je dejal Richards. Micah je k Cityju prišel leta 2001, in sicer iz svojega matičnega kluba Oldham Athletica, leta 2005 pa je iz mladinske vrste Manchestra napredoval v njihovo člansko vrsto.

Mladega nogometaša, ki je doslej za izbrano vrsto zbral 11 nastopov in gol, sta med drugimi imela na muhi tudi Chelsea in Arsenal. Na 63 tekmah v modrem dresu Cityja je ta branilec dosegel en zadetek.  S podaljšanjem pogodbe je bil zadovoljen tudi trener Cityja Sven-Göran Eriksson: "To je fantastično! Podaljšanje pogodbe z enim najbolj nadarjenih nogometašev kaže na to, da res gradimo moštvo za prihodnost."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.