Microsoft potrdil pogajanja z Realom

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Računalniško podjetje Microsoft je potrdilo, da se z Real Madridom pogaja o preimenovanju stadiona Santiago Bernabéu.
Oglej si celoten članek

Nedavno smo poročali, da se računalniški gigant Microsoft dogovarja za sodelovanje z Real Madridom. V špansko prestolnico je pripotoval tudi poslovni mogotec Bill Gates, ki se je s kraljevim klubom pogajal o sponzorski pogodbi, s katero bi stadion Santiago Bernabéu dobil novo ime.

Predstavniki Microsofta v Španiji so v intervjuju za televizijski program Antena 3 potrdili, da pogajanja resnično potekajo. ''Pogovarjamo se,'' je povedala predstavnica podjetja María Garaña.

Predsednik kraljevega kluba Florentino Pérez je oktobra oznanil načrte španskega velikana, ki želi legendarnemu stadionu dodati sponzorsko ime. ''Predlagali so nam in nekaterim drugim podjetjem, da bi preimenovali stadion,'' je dodala Garañejeva in priznala, da bo pred kakršnimkoli končnim dogovorom potrebno opraviti številne analize. ''Pogovarjamo se; s tem najlažje opišem, kje smo,'' še dodaja.

Real bi z morebitnim dogovorim sledil zgledu številnih evropskih klubov kot so Bayern München (Allianz Arena), Arsenal (Emirates Stadium), Manchester City (Etihad Stadium), Schalke (Veltins Arena) in Mallorca (Iberostar Stadium).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.