Mihajlović uradno zasedel srbsko klop

Foto: EPA
Foto: EPA
Izvršni odbor Srbske nogometne zveze je na današnji seji v Stari Pazovi soglasno potrdil Sinišo Mihajlovića za selektorja srbske reprezentance. Nekdanji igralec Crvene zvezde, Rome, Sampdorie, Lazia in Interja je podpisal dveletno pogodbo, tako da bo reprezentanco vodil vsaj do konca kvalifikacij za svetovno prvenstvo v Braziliji leta 2014.
Oglej si celoten članek

"Počaščen sem, da sem postal selektor. Prepričan sem, da lahko izpolnim cilje in želje vseh nas," je dejal Mihajlović, ki je tudi sporočil seznam reprezentantov za prijateljske tekme proti Španiji, Franciji in Švedski. Na njem so štirje debitanti, branilca Nikola Maksimović in Filip Mladenović ter zvezni igralec Srđan Mljailović, ki prihajajo iz Crvene zvezde, vratar Branimir Aleksić pa iz Spartaka iz Subotice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.