Mikaela Shiffrin na najbolj vratolomni vožnji svojega življenja

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ameriška smučarka se je podala na malce drugačno vožnjo kot ponavadi in izkušnjo delila na družbenih omrežjih.
Oglej si celoten članek

Aktualna zmagovalka svetovnega pokala v alpskem smučanju Mikaela Shiffrin bo kmalu začela intenzivne priprave na novo sezono, v zadnjih tednih pa se posveča različnim promocijskim aktivnostim.

Stara znanca "Ne predstavljam si, kaj vse je morala Ilka prestati."

Konec maja je Shiffrinova doživela prav posebno izkušnjo. Letalske sile ZDA so jo namreč povabile na demonstracijski polet z vojaškim letalom F-16 Thunderbird.

Preroško "Nisem se nameraval vrniti, a če pokliče Ilka Štuhec ..."

Smučarka iz Colorada je drobce poleta delila s svojimi navijači na družbenih omrežjih, izkušnjo pa je opisala kot neverjetno.

"Še nikoli nisem izkusila kaj takega. Še vedno okrevam," je zapisala Shiffrinova in dodala, da posnetki ne pokažejo, kaj občuti pilot ali kopilot med poletom z enim najbolj legendarnih zračnih plovil.

Štiriindvajsetletna smučarka iz Vaila ima na svojem računu že 60 zmag v svetovnem pokalu, sedem medalj s svetovnih prvenstev in tri odličja z olimpijskih iger.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.