Milan en mesec brez Pata

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Napadalec italijanskega Milana Alexandre Pato ima znova težave s poškodbami. Zaradi poškodbe mišice bo brazilski reprezentant z igrišč odsoten štiri tedne.
Oglej si celoten članek

Napadalec italijanskega nogometnega prvaka Milana, Brazilec Alexandre Pato, bo zaradi poškodbe mišice z igrišč odsoten štiri tedne. Dvaindvajsetletni Pato je poškodbo staknil na sredini prvenstveni tekmi proti Udineseju (1:1). Zaradi podobnih težav je brazilski reprezentant moral izpustiti kar nekaj tekem v zadnjih dveh sezonah.

"Zjutraj sem sklical sestanek s trenerjem Massimilianom Allegrijem, atletskim trenerjem in zdravniškim osebjem. Želimo razumeti, zakaj ima fant, ki v letih 2008 in 2009 ni imel prav nobenih težav, zdaj znova težave z mišicami," je dejal podpredsednik Milana Adriano Galliani.

Milan, ki je v treh kolih domačega prvenstva osvojil vsega dve točki, prav tako ne more računati na Zlatana Ibrahimovića, Brazilca Robinha in nekaj igralcev sredine igrišča in obrambe. "Ko se bodo ti igralci vrnili, bomo spet začeli zmagovati. Trenutno imamo kar 10 do 12 poškodovanih igralcev," je še pojasnil Galliani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.