Milan in Celtic v osmini finala

Foto: Žurnal24 Najboljši igralec sveta po mnenju novinarjev Kaka ni imel najboljšega dneva.
Milan je na Celticu z zmago le še potrdil zmago v skupini D, ob zmagi Benfice v Ukrajini pa si je vstopnico za osmino finala nogometne Lige prvakov prislužil tudi škotski Celtic.
Oglej si celoten članek
 

Skupina D

Šahtjor : Benfica 1:2
Milan : Celtic 1:0

Na San Siru so maloštevilni gledalci predvsem v prvem polčasu videli skromno nogometno predstavo, tudi v nadaljevanju pa se slika na igrišču kaj dosti ni spremenila. Milan je zasluženo slavil po zadetku neumornega Filippa Inzaghija, ki je v 70. minuti dosegel edini gol na tekmi, navkljub porazu pa so bili zadovoljni tudi v taboru Celtica, ki si je ob malce presenetljivem porazu Shaktharja prislužil vstopnico za drugi del tekmovanja. V Ukrajini je Šahtjor igral na vse ali nič in dobil - nič. Namesto drugega mesta v skupini, ki se je Ukrajincem nasmihalo v primeru zmage proti Benfici, so varovanci Romuna Mircee Lucescuja izgubili s portugalskimi podprvaki in tako zaključili z nastopi v evropskih pokalih. Benfico je do zmage popeljal Paragvajec Oscar Cardozo, ki je že v prvem polčasu dosegel oba zadetka, le osem minut po drugem golu Cardoza pa žarek upanja v obliki uspešno realizirane najstrožje kazni Italijana Claudia Lucarellija na koncu le ni bil dovolj. Med šestnajstimi torej Milan in Celtic, v pokalu Uefa pa Benfica.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.